Jeg bor sentralt i Fredrikstad og pleier ofte å gå tur langs bryggepromenaden. Da går jeg også forbi alle restaurantene som ligger langs bryggen. De fleste har jeg testet ut, unntatt en, nemlig Beach Club. Restaurant.
Hvorfor? Jo, fordi jeg har oppfattet stedet som et partysted for unge mennesker – og med et matkonsept med enklere mat som burgers, spare ribs, salater osv. Vi tok i mot en invitasjon til å prøve restauranten og vi ble svært overrasket over kvaliteten på maten. De har skiftet meny og satser nå mer på en høyere matprofil. De vil fortsatt servere litt burgers osv. og være en populær bar og partysted etter kl. 23.00, og utover i de små timer. Vi testet menyen med en asiatisk inspirert veganrett, med bakt blomkål. Til det en Calles Riesling fra Tyskland. Som hovedrett: Andeconfit med lagpoteter og kikerter, beter, andekraft med rødvin. Vi valgte en Sør Afrikaner, Topiary Innocence Cabarnet Sauvignon og Grenache, servert i Burgund Riedel glass! Vinen satt som en kule til maten. Dessert ble: Limeterte og sorbet, tilsmakt med urter og chili. Alt i alt var denne kvelden en svært hyggelig opplevelse for en kokk og vinnerd.Takk til daglig leder Mads Rask – og profesjonelt/service innstilt team.Prøv gjerne Beach Club Restaurant og Bar folkens! Du vil bli meget positivt overrasket. God helg!