Om oss

I en årrekke arbeidet Einar som butikksjef i Vinmonopolet Fredrikstad. Han var parallelt med jobben som butikksjef også foredragsholder innen vin og mat – internt for Vinmonopolets ansatte.

Læretiden i kokk og servitørfaget tok han ved det anerkjente Hotell Continental i Oslo. Siden har han arbeidet på de beste hotellene i Norge og topprestauranter i inn – og utland. Han har også utdanning i ledelse og administrasjon fra Norsk Hotellhøyskole, studert bedriftsøkonomi ved BI.  

Fornøyde kunder er alltid vårt mål

Kundeuttalelser

«Vi takker igjen for en flott tur, bra opplegg med Vin & Matglede – og hyggelige deltagere. Jeg slutter meg til Lisbets kommentar om mye latter og godt humør.

Bedre guide enn Einar & Anita kunne dere vel ikke funnet, så kunnskapsrike og entusiastiske!

Vi håper det blir tur til neste år også.»

Bente & Jan Flygind

» Jeg vil takke deg for en flott tur med et meget bra opplegg. De tilbakemeldingene jeg har fått er udelt positive. Etter min oppfatning var det en flott løsning med hovedfokus på vin, men også et nyttig og lærerikt islett av rumensk kultur og historie. Det hører også med. Og din kunnskap om vin og mat var slett ikke noen ulempe i denne sammenhengen. Hedvik og jeg ser tilbake på turen med stor glede. Nå gjenstår det å sortere inntrykk og bilder. Tusen takk skal du ha! Kanskje sees vi igjen en gang, enten på vintur eller på Tromøya. Vedlagt sender jeg en redigert utgave av det bildet jeg viste deg på flyet. Der er du i ditt rette element. (For øvrig, takk for bildene). «

Finn Torkelsen

» Etter en vintur i Ungarn nylig i regi av Mat & Vinglede v. Einar Zakariassen med fantastisk assistanse fra ungarske Anita Batternay ; natureandwinetravel.com, – vil jeg varmt anbefale andre mat- og vinelskere å ta kontakt med Einar. En vintur i særklasse ! Vi var 19 mat- og vinelskere med utspring fra Anders Christiansen  i Viva Vino, og øvrige medlemmer fra Uranienborg Rotaryklubb med flere som deltok på turen. Man var unisont enige om at denne turen er noe av det beste vi har vært med på i sitt slag. «

Johan Nyquist

Hvorfor velge oss

Fornuftige priser

Vi prøver ikke å gjøre oss rike på penger, men faktisk på minner.

Erfaring

Bak oss har vi flere års erfaring innen hotell, restaurant og reiseliv som sørger for en minnerik og fin tur til ditt ønskede reisemål.

Skreddersydde turer

Er dere et firma eller en gruppe og har noen spesielle ønsker, så er vi behjelpelig med å skreddersy en flott tur for dere.

Tilgjengelighet

Vi prøver alltid å være så tilgjengelig som mulig for våre kunder. Ikke nøl med å ta kontakt, selv utenfor våre åpningstider. Vi svarer så raskt vi kan!

Skriv til oss eller ring oss

Vin og matglede er alltids klar til å hjelpe deg, så ikke nøl med å ta kontakt.

La oss holde kontakten

  * (Stjernetegnet) - Betyr at det er et påkrevd felt å besvare.

  Handlekurv

  Meld deg på vårt nyhetbrev

  NYHETSBREV

  Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev aksepterer du også våre vilkår og betingelser som står i vår personvernerklæring.

  Skroll til toppen