Vin & Temareiser

Oversikt over planlagte vin & temareiser

Våre vinreiser

Vin & Matglede har som mål å være den norske spesialisten på vin, øl og temareiser. Vi organiserer våre reiser til noen av verdens mest spennende områder innen vin, øl og mat. Vi deler med oss vår interesse for vin og øl og herlige måltider. Er du en som søker en opplevelse og en reise utenom det vanlige? Da har du truffet rett aktør! Turene passer for alle!

Reisene er tilrettelagt for vin, øl og matopplevelser og ledes av vinkelner (sommelier) innen vin, samt øl-kjennere. Målet er at alle skal kunne lære seg mer om vin, øl, matkultur og historien i de landene vi reiser til, uavhengig av tidligere kunnskaper.

Våre reiser går til Frankrike, Italia, Spania, Portugal, Tyskland, Ungarn , Belgia, England og Sør-Afrika. Tematurene kan skreddersys og kan bestilles som firmatur, av enkeltpersoner, par, en gruppe venner, familie, lag og foreninger eller hvor målet er å være sammen, skape teambuilding, nyte god mat og vin. Turene kan også bestilles til andre datoer for grupper. Vi legger opp et opplegg ut i fra kundens ønsker og spesielle behov. Her finner vi den beste løsningen sammen med kunden. Vi gjør alt for at turene skal bli vellykket etter kundens ønske og behov.

Åpne turer

Vin, øl og tematurene på vår nettside blir stadig oppdatert i reiseprogrammet. Disse turene går til våre mest populære reisemål. Du registrerer deg for datoer og ønsket reisemål som passer deg. Alle turene strekker seg vanligvis over 3-4 netter / 4 eller 5 hele dager, helt opp til 12 dager. Perfekt for en langhelg eller du kan forlenge turene med et par dager – og få en blanding av vin, øl og mat sammen med andre opplevelser, f. eks storbyopplevelser eller safari. Ta en titt på hva som er på programmet i det aktuelle tidspunktet du/dere ønsker å reise.

Skreddersydde & private turer

Det finnes turer for de som vil ha noe som ikke finnes i våre «vanlige » programmer . Kanskje et uvanlig reisemål . Eller en veldig liten privat luksus rundtur blant vingårdene. Privat-turer, forretningsreiser eller insentivreiser. En kombinert vintur sammen med matkurs eller vinkurs. Lære mer om dette på skreddersydde turer og spesialtilbud.

Handlekurv

Meld deg på vårt nyhetbrev

NYHETSBREV

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev aksepterer du også våre vilkår og betingelser som står i vår personvernerklæring.

Skroll til toppen