Før julen ringes inn – prøv julemat og vin i kombinasjon
Fredag 13. november kl. 19.00
Sted: Scandic City Hotell, Fredrikstad ( 2 etg.)
Det serveres en 3 retters julemeny med pinnekjøtt, ribbe, riskrem og julekonfekt. Det smakes 2 gode viner til hver rett, slik at vi får testet ut i praksis om hva som kan matche til julemat!
Kan for eksempel en musserende vin være et alternativ til juleribben? Passer hvitvin til pinnekjøtt?
Hva med portvin til riskremen? Alt dette + og mye mer rundt julemat får du svar på denne kvelden.
Vi inviterer til en uhøytidelig kveld med god julemat, drikke til julematen og mange gode julehistorier.
Pris kr 990,- pr. person.
( Spennende foredrag, 3 retters julemeny, gode viner og flotte premier)
Nb! Vi ivaretar alle smittevernstiltak ift. Covid-19.
God avstand mellom bordene, antibakk ved inngang og i salen.
Bindende påmeldingsfrist er 7. november til: post@tk72se9i416vhctn.prev.site eller
mobil 91157318. Passer for alle!
Kveldens foredragsholder er:
Sommelier Einar Zakariassen
For de som ønsker overnatting på Hotell Scandic Fredrikstad kan vi skaffe dette til meget fordelaktige priser.
Hjertelig velkommen!
Betaling kan gjøres på følgende måte:
Betale direkte på denne siden via betalingsrutinen Vipps. Legg inn antall i Handlekurven og fyll ut opplysningene videre.
Du kan også betale direkte til Vin & Matglede. Konto 6109.10.07915
Omtaler
Det er ingen omtaler ennå.