Vin-, øl- & tematurer

Vin & Matglede har som mål å være den Norske spesialisten på vin, øl og temareiser. Vi organiserer våre reiser til noen av verdens mest spennende områder innen vin, øl og mat. Vi deler med oss vår interesse for vin og øl og herlige måltider. Er du en som søker en opplevelse og en reise utenom det vanlige? Da har du truffet rett aktør! Turene passer for alle!

Reisene er tilrettelagt for vin, øl og matopplevelser og ledes av vinkelner (sommelier) innen vin, samt øl-kjennere. Målet er at alle skal kunne lære seg mer om vin, øl og matkultur i de landene vi reiser til uavhengig av tidligere kunnskaper.

Våre reiser går til Frankrike, Italia, Spania, Portugal, Ungarn , Belgia, Tyskland og Sør-Afrika. Tematurene kan skreddersys og kan bestilles av enkeltpersoner, par, en gruppe venner, lag og foreninger eller som en firmatur hvor målet er å være sammen, skape teambuilding, nyte god mat og vin. Turene kan også bestilles til andre datoer for grupper. Vi legger opp et opplegg ut i fra kundens ønsker og spesielle behov. Her finner vi den beste løsningen sammen med kunden.

Vi er også ambassadører for SeaDream Yacht Club.