Velkommen til Real ales, pub-crawl, og microbryggerier i England
Øl og hyggeturen for alle! Behøver ingen forkunnskaper om øl.
Øl og hyggeturen for alle! Behøver ingen forkunnskaper om øl.
4 hele dager
Fortløpende. Også åpen for påmelding som lukket tur for grupper.
Pris pr. person i dobbeltrom uten fly Kr.
Pris pr. person i dobbeltrom med Kr.
Tillegg for enkeltrom Kr.
Dag 1.
Avreise fra Gardemoen kl.000 Lander i Manchester kl.000
Transport til Manchester og bryggeribesøk for ølsmaking og omvisning på anerkjent bryggeri. Vi fortsetter til byen Shrewsbury og innsjekk på vårt Abbotts Mead Hotell. https://abbotsmeadhotel.co.uk/
Hotellet er et koselig, 4 stjerners kjededrevet hotell, med god standard. Hotellet ligger i et rolig område av byen med tanke på natteliv og trafikkstøy. Det ligger også meget sentralt til og det er korte avstander til det meste i byen.
Ettermiddagen fri
Vi møtes igjen kl 20:00 for middag på The Walrus Restaurant i Shrewsbury.
«Stedet tar sikte på å sikre deg en hyggelig og morsom middagsopplevelse i vår moderne, åpne kjøkkenrestaurant. Kom å se oss og prøv vår friske og sesongbaserte meny som ofte endres for å holde deg på nyskjærrig. Vi er glade for hovedsakelig å bruke råvarer fra Shropshire og grønnsaker fra vår inngjerdede hage i Ford. Vi holder menyen liten og stadig i utvikling fordi vi ønsker å fremme bærekraft og støtte lokale leverandører»
Dag 2.
Frokost og utsjekk fra hotellet.
Transport til velkjent micro-bryggeri i Shrewsbury.
Bryggeriet ble grunnlagt som Snowdonia Bryggeri i 1994 av Brewer Martin Barry på sin pub i North Wales. I 1995 flyttet han til Shrewsbury og omdøpte bryggeriet. På den tiden var bryggeriet det minste i landet.
I 2002 begynte bryggeriet å konsentrere seg om sin egen ølfat produksjon. På dette stadiet i produksjonen av bryggeriet var alt i cask, veldig mye i den tradisjonelle Midlands stil av blonde og lett maltet øl. I 2008 ble Jake Douglas rekruttert som vår første selger, og etter en kort periode begynte han å påvirke produksjonen av bryggeriet. En endring ble gjort fra det tradisjonelle til en mer moderne maltledet stil. Denne overgangen har vist seg svært vellykket. Salget er nesten tredoblet siden 2008.
Lunsjen inntar vi på populær gastro-pub.
Puben ligger vakkert til på den engelske landsbygda I Shropchire og er meget populær både som pub og godt spisested.
«We share our passion for fabulous food of local provenance, great service and relaxed environment. As all modern businesses we communicate through social media and word of mouth, therefore if you would like to keep up to date on development, events and special promotions please join one (or more!) of our chennels list below»
Transport videre til Chester.
Vi sjekker inn på Hotel Hallmark Queens Chester. https://hallmark-hotel-the-queen-chester.itinera.com
Etter vi har sjekket inn rusler vi til The Pied Bull Pub for besøk og ølsmaking. Et spennende monobryggeri med trivelig pub.
The Pied Bull er stolte av å ha det eneste mikrobryggeriet innenfor bymurene i Chester. Deres tønne og fatøl er alle håndlaget av deres masterbrygger som velger humle og malt fra hele verden, for å skape en rekke flotte øl som dekker alle typer Real ale. Fra tradisjonelle bitter, Pale ale, IPA, røde øl og porters, er vi sikker på at du finner noe godt å drikke! Mange av deres øl er også tilgjengelig på flaske.
Kvelden fri.
For de som ønsker å delta på en fellesmiddag, har reiseleder reservert bord på utvalgt restaurant i Chester.
Pub-Crawl på egenhånd sammen med vår reiseleder.
Dag 3.
Frokost på hotellet.
1, 5 – 2 timers historisk sightseeing til fots med lokal guide i Chester. Chester har mye romersk historie å tilby, i tillegg til mange spennende steder som byen besitter.
Etter guidet tur spaserer vi videre til Chesters mest populære sted, The Brewhouse & Kitchen for omvisning, bryggekurs og deilig lunsj.
Stedet er litt forskjellig fra tradisjonell britisk pub. De brygger sine egne fantastiske craft-beers, real Ales og Indian Black Ipa i eget kjellerbryggeri. Du kan selv se husets egne bryggere arbeide på micro-bryggeriet. Liker du godt øl og god mat, kan du bla igjennom deres spennende utvalg av flaskeøl, cidere og vin fra hele verden.
Ettermiddagen fri
Kl 20:00 møter vi til felles avslutningsmiddag på The Chefs Table. Gled dere. Dette er et meget intimt og hyggelig sted med nydelig mat og godt vin og ølutvalg.
Dag 4.
Frokost og utsjekk av hotellet.
Transport til flyplass ca kl 000
Avreise til Oslo kl. 000 Lander på Gardemoen ca. kl. 000
I disse tider som dette ser vi fordelen av å være en fleksibel reisearrangør med lang erfaring og med gode samarbeidspartnere.
Vi vil aldri gjennomføre en tur til et land som er RØDT. Vi forholder oss til UD`s reiseråd og vil avlyse reisen raskt vi har en avklaring og senest 14 dager før avreise.
REFUSJONSGARANTI:
Dersom en tur blir kansellert vil du få tilbake alle innbetalte beløp så snart som overhodet mulig.
Vi er optimistiske – Det er mange som gleder seg til å reise igjen, og det gjør vi også!
I dobbeltrom uten fly: Kr. 9875,-
I dobbeltrom med fly: Kr. 12900,-
Enkeltromstillegg: Kr 1000,-
Prisen er basert på min. 16 deltakere.
Ikke nøl med å ta kontakt ved eventuelle spørsmål.
Kontaktperson: Einar William Zakariassen
E-post: einar@vinogmatglede.no
Telefon: (+47) 91157318